Mellan Raderna Fotboll

“Mellan Raderna Fotboll” är en podcast som handlar om fotboll och allt som händer i sporten. Podden leds av två fotbollsexperter, Mårten Lundgren och Johan Velagic, som diskuterar de senaste nyheterna och händelserna inom fotbollsvärlden.

I varje avsnitt går de igenom de senaste resultaten, transfernyheterna och intervjuar experter inom fotbollsvärlden. De har också en stor passion för taktik och strategi inom fotboll, vilket de ofta diskuterar i podden.

Vad vi gillar med podcasten

Det som är bra med “Mellan Raderna Fotboll” är att Mårten och Johan har en djup kunskap om sporten och de är skickliga på att analysera och ge insikter om fotboll. De är också bra på att inkludera lyssnarna i diskussionen genom att ta in frågor och kommentarer från sociala medier.

En nackdel med “Mellan Raderna Fotboll” kan vara att podden ibland kan kännas lite för inriktad på svenska fotbollslag och ligor, vilket kan göra den mindre intressant för en internationell publik.

Sammanfattningsvis är “Mellan Raderna Fotboll” en bra podcast för den som är intresserad av fotboll. Mårten och Johan är skickliga fotbollsexperter som ger intressanta insikter och analyser om sporten. Nackdelen är att podden kan vara lite inriktad på svenska fotbollslag och ligor, men den är ändå en underhållande och lärorik podcast för fotbollsälskare.

Lär mer: fotbollspoddar