erotiska poddar

Erotiska poddar har blivit allt mer populära de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. Med poddar som fokuserar på allt från sexuella erfarenheter till erotiska berättelser och tips för att förbättra ens sexliv, är det en genre som kan tillfredsställa alla nyfikna och intresserade lyssnare.

I den här kategorin av poddar kan du hitta ett brett utbud av olika erotiska poddar som täcker allt från sexpositiv feminism till BDSM. Genom att lyssna på de här poddarna kan du få insikter i olika aspekter av sexualitet och relationer, och kanske till och med lära dig några nya tricks för att krydda upp ditt eget sexliv.

Sveriges bästa erotiska poddar

 1. Sexnoveller Deluxe
 2. sexMorgon
 3. BDSM-Podden
 4. Sex på arbetstid
 5. UMO-podden + Sexnoveller
 6. Dejtinghaveriet
 7. Det Goda Samlaget
 8. Sex på riktigt – med Marika Smith
 9. Jakten på Lycka
 10. Under huden med Kakan Hermansson
 11. Parterapi med Margaux och Jacob
 12. Vuxensnack
 13. I nöd och lust
 14. Menspodden
 15. A&O När det kommer till sex

Utländska poddar med erotiskt inslag

En av de mest populära poddarna inom kategorin är “Pillow Talk” där två kvinnliga värdar diskuterar allt som har med sex och relationer att göra. De utforskar ämnen som kvinnlig sexualitet, självkänsla, samtycke och mycket mer. Det är en podd som passar lika bra för personer som är nya inom sexualitet och relationer som för de som har mer erfarenhet.

En annan populär podd är “Sex with Emily” där sexexperten Emily Morse delar med sig av sina tips och råd för att förbättra sexlivet. Hon intervjuar också experter inom olika områden som sexuella problem, sexleksaker och sexpositiv feminism.

BDSM

För de som är intresserade av BDSM finns podden “Loving BDSM” där värdarna diskuterar allt från grundläggande terminologi till avancerade tekniker för att utforska BDSM. De diskuterar också vikten av samtycke och kommunikation inom BDSM-communityn. BDSM står för Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism och Masochism, och är en samling av sexuella och sociala praktiker som involverar en dominant och en undergiven person som utforskar maktutbyten, smärta och/eller fysisk begränsning. BDSM-praktiker kan utföras av personer med olika kön, sexuell läggning, identitet samt i relationer.

Erotiska berättelser

Det finns också poddar som fokuserar på erotiska berättelser, till exempel “The Kiss Me Quick’s Erotica” och “My First Time“. De här poddarna innehåller läsningar av erotiska berättelser och kan vara ett bra sätt att utforska fantasier och sexuella preferenser. Erotiska berättelser är skönlitterära verk som beskriver sexuella aktiviteter, fantasier och relationer på ett detaljerat och ofta sensuellt sätt. De här berättelserna kan vara skrivna av professionella författare eller amatörer och kan inkludera olika genrer som romantik, science fiction, fantasy och mycket mer.

Sammanfattningsvis finns det många olika erotiska poddar hos oss att välja mellan som kan passa alla intresserade lyssnare. Genom att lyssna på våra erotiska poddar kan du lära dig mer om sexualitet och relationer, och kanske till och med upptäcka några nya spännande idéer för ett bättre sexliv.