Frekvensen – av Fredrik Eklund

Fredrik Eklunds podcast, “Frekvensen”, är en personlig och professionell utforskning av hans liv och karriär som kändismäklare i New York. Han har varit verksam som mäklare i över 15 år och är grundare och CEO för mäklarföretaget The Eklund Gomes Team på firman Douglas Elliman Real Estate. Han är även medverkande i TV-programmet “Million Dollar Listing New York” på Bravo.

En podd om både jobb och privatliv

Podcasten handlar inte bara om Fredrik Eklunds professionella resa i USA, utan han delar också med sig av personliga anekdoter som han aldrig tidigare har delat med sig av. Bland annat delar han med sig av sina alkoholproblem, något som han aldrig tidigare pratat om publikt. Det är både känslosamt och viktigt, då han blandar erfarenheter från sitt unika liv med de problem som kan uppstå när en människa blir känd och hamnar i rampljuset. Han pratar även om sin uppväxt i Sverige, sin karriär som mäklare och hur han har skapat sig en framgångsrik karriär i New York.

Ta del av experters kunskap

I podcasten intervjuar Fredrik Eklund också andra kända personer från olika branscher, som delar med sig av sina egna erfarenheter och lärdomar. Genom att lyssna på “Frekvensen” kan man få en inblick i Fredrik Eklunds personliga och professionella liv, samt lära sig av andra personers erfarenheter och resor.

Men “Frekvensen” handlar inte bara om professionellt och personligt lärande. Fredrik Eklund använder också podcasten som en plattform för att diskutera viktiga samhällsfrågor och få ut sin egen personliga agenda. Han har till exempel pratat om sitt stöd för homosexuellas rättigheter och sin motståndskamp mot rasism och diskriminering.

Sammanfattning

“Frekvensen” är en spännande och personlig podcast för den som vill veta mer om Fredrik Eklunds liv och karriär, samt lära sig av andra kända personer från olika branscher och delta i viktiga samhällsdiskussioner. Podcasten finns tillgänglig på olika plattformar, såsom Apple Podcasts och Spotify. Varför inte ge den en lyssning och se om den kan ge dig inspiration och lärdomar för din egen professionella resa, samt ge dig en möjlighet att delta i viktiga samhällsdiskussioner?

Om du är intresserad av att höra mer om Fredrik Eklunds liv och karriär, eller om du bara vill ha en ny och intressant podcast att lyssna på, kan “Frekvensen” vara ett utmärkt val. Den kommer att ge dig insikt i en unik livshistoria, och väcka tankar om att även den som ser lycklig ut kan kämpa mot problem. Så ge den en lyssning och se vad du tycker!

Lyssna på podden