Roliga poddar

Podcast är ett utmärkt sätt att fördriva tiden och göra din vardag lite roligare. Oavsett om du letar efter något som får dig att skratta, eller bara vill lära dig något nytt, finns det en podcast där ute som passar dig och dina behov. Här är några av de bästa podcasterna som du kan lyssna på som förgyller din dag. Lyssna på roliga intervjuer med inspirerande människor och berättelser om fascinerande ämnen, eller på gött snack mellan kompisar. Dessa podcaster kommer definitivt att hålla dig både underhållen och informerad. Med så många olika genrer finns det något för alla. Så ta på dig dina hörlurar, höj volymen och gör dig redo för glädje.

Topp 10 roligaste poddarna

Följande 10 poddar är mest populära enligt Itunes.

  1. Skäringer & Nessvold
  2. Alex & Sigges podcast
  3. Mellan Raderna Fotboll
  4. Ursäkta
  5. Wahlgren & Wistam
  6. Pascal & Johannes
  7. Fördomspodden
  8. Offcam Podcast
  9. Pratkoma
  10. Kafferepet

Roliga podcasts för alla lyssnare

Letar du efter poddar som kan ge dig ett härligt skratt har du kommit helt rätt. En gång i veckan släpper dessa fantastiskt roliga  podcasts underhållande avsnitt om allt mellan himmel och jord som säkerligen kommer få dig att le. När du hittar en podd som låter bra kan du enkelt prenumerera på den. Genom att prenumerera på de roliga poddar du tycker om kan du, så fort nya avsnitt kommer ut, ta del av alla roliga saker som händer i varje avsnitt utan att behöva komma ihåg vilken dag och vilken tid varje avsnitt släpps.

Lyssna för ett gott skratt

En bra sak med roliga podcasts är att det är lätt för vem som helst att lyssna på. Roliga poddar är det perfekta sättet att koppla av och varva ner efter en lång arbetsdag. Oavsett om du lyssnar på en när du kör bil, tränar eller sitter i soffan och tittar på tv är roliga poddar utformade för att vara lättsamma och underhållande. Roliga poddar kan vara allt från komedier, intervjuer eller pratshower om populärkulturella ämnen. Du som lyssnare kommer att älska att skratta tillsammans med sina favoritkomiker när de berättar sina roligaste historier eller lär sig mer om kända kändisar. Flera av de roliga poddar som finns ute har kända gäster som berättar om sina roliga anekdoter och ibland underliga åsikter.