Skäringer & Nessvold

Skäringer & Nessvold är en podcast av skådespelarna och komikerna Mia Skäringer och Hampus Nessvold. I podden möts de två över ett samtal som kan leda lite varstans. De pratar om allt från vad som hänt i deras liv sen sist till vad som hänt i samhället. Podden har en komisk ton och vi får ta del av deras betraktelser och funderingar.

Omdöme av podden

Det bästa med podcasten är dynamiken mellan Hampus och Mia. Podcasten säljs in som den omogna och den övermogna men trots deras åldersskillnad så möts de alltid på ett bra sätt och som lyssnare kan man känna av deras vänskap. De delar generöst med sig av sina liv och personligheter. Med igenkänningsfaktor, ärlighet och humor lyckas de verkligen nå fram till sina lyssnare.

Men det absolut bästa med podden, vilket de flesta kan hålla med om, är humorn. Podden får en att både skratta och gråta och får en alltid på ett bra humör oavsett var i livet man är. Den ger både underhållning såväl som funderingar och är det många behöver för att få en bra dag och vecka. Podden är alltid något att se fram emot och avsnitten är omkring 40 till 50 minuter, vilket är lagom långt.

Lyssna på podden