fotbollspoddar

Topp 10 fotbollspoddar enligt iTunes: Vilka du inte vill missa.

Fotboll är en av de mest populära sporterna i världen och det finns många fans som älskar att följa allt som händer inom fotbollsvärlden. En av de mest populära sätten att följa fotboll är genom olika poddar som täcker allt från nyheter, analyser, och intervjuer med spelare och tränare.

Topp 10 – svenska fotbollspoddar

 1. Hunden, Katten, Glassen – En Blåvit podcast
  En podcast till dig som älskar fotbollslaget IFK Göteborg. Poddcasten drivs av Tobias Hysén, Mattias Bjärsmyr och Pontus Wernbloom
 2. TuttoSvenskan
  En podcast som pratar om Allsvenskan. Du kan lyssna på den varje måndag, onsdag och fredag.
 3. When We Were Kings
  En podcast med fokus på fotbollsklubbar och säsonger som satt sitt avtryck i vår fotbollshistoria. Medverkande i podden är Håkan Andreasson och Erik Niva.
 4. Tutto Balutto
  Enligt dom själva Sveriges största fotbollspodd? Dom som driver podden heter Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher
 5. Fotbollsmorgon
  En livepodcast som sänds måndag till lördag mellan 07:00 till 09:00.
 6. Fotbollskanalen on tour
  I denna podd kan du lyssna på ikonerna Olof Lundh, Martin Petersson och Andreas Sundberg
 7. Fans Corner Sverige
  Här kan fansen själva ringa in och önska förslag på vad det ska diskuteras. Allt fokus ligger på Allsvenskan och medverkande är Alexander Axén och Pär Hansson.
 8. Big Six – En podcast om Premier League
  Jesper Hofmann och Fabian Jalkemo driver denna podcast om Premier League. Man lägger mest fokus på lagen Arsenal, Chelsea, Manchester City, Liverpool, Tottenham och Manchester United.
 9. Laul med vänner
  Denna podden drivs av Göteborgs-Posten och här diskuterar man fotboll i allmänhet.
 10. Fotboll Skåne Podcast
  Denna podcast kan du följa om du älskar laget Malmö FF.

Topplista med utländska poddar om fotboll

Här är en lista över några av de mest populära poddarna inom fotboll enligt iTunes:

 1. The Totally Football Show – The Totally Football Show är en av de mest populära poddarna inom fotboll. Poddvärdet, James Richardson, och hans gäster ger en genomgång av de senaste nyheterna och analyserar matcher och spelare.
 2. The Guardian Football Weekly – The Guardian Football Weekly är en annan mycket populär podd inom fotboll. Värdarna diskuterar de senaste nyheterna från den engelska Premier League, liksom andra europeiska ligor.
 3. The Football Ramble – The Football Ramble är en underhållande och informativ podd som täcker allt från de senaste matcherna och övergångsrykten till fotbollsrelaterade nyheter och annat skvaller.
 4. The 2 Robbies – The 2 Robbies är en podd som leds av två tidigare professionella fotbollsspelare, Robbie Earle och Robbie Mustoe. De diskuterar allt som händer i Premier League och ger insiktsfulla analyser av matcher och spelare.
 5. Men in Blazers – Men in Blazers är en populär podd som har som fokus den amerikanska marknaden och täcker den engelska Premier League och internationella fotbollsturneringar som VM och EM.
 6. ESPN FC – ESPN FC är en podd från den amerikanska sportsändaren ESPN. Värdarna diskuterar de senaste fotbollsnyheterna och ger analyser av matcher och spelare från hela världen.
 7. The Football Daily – The Football Daily är en daglig podd som ger en snabb genomgång av de senaste fotbollsnyheterna och ger analyser av matcher och spelare.
 8. The Official Manchester United Podcast – The Official Manchester United Podcast är en podd som täcker allt som händer inom Manchester United, en av de mest framgångsrika klubbarna i engelsk fotbollshistoria.
 9. Arseblog – Arseblog är en podd som fokuserar på Arsenal, en av de största klubbarna i engelsk fotbollshistoria. Värdarna ger analyser av matcher och spelare, liksom nyheter om klubben.
 10. The Anfield Wrap – The Anfield Wrap är en podd som fokuserar på Liverpool, en av de mest framgångsrika klubbarna i engelsk fotbollshistoria. Värdarna ger analyser av matcher och spelare, liksom nyheter om klubben.

Detta var en lista över de mest populära poddarna inom fotboll enligt iTunes. Det finns många andra poddar som täcker fotboll och som kan vara lika intressanta och informativa för fotbollsälskare så var inte rätt för att utforska världen inom fotbollspoddar.