Pascal & Johannes podcast

Pascal och Johannes är en podd vars premiäravsnitt släpptes den 23 mars 2023. Podden är alltså rykande färsk. Det är Pascal Engman och Johannes Selåker som tillsammans går ihop och startar en podd. De är båda journalister och författare.

I podden lyfter de ämnen som psykisk hälsa, medieskvaller, föräldraskap, relationer och hur det är att skriva böcker. Podden bjuder på olika upplevelser när Pascal och Johannes tar det skrivna ordet in i poddvärlden. Det kommer ett nytt avsnitt av podden varje torsdag.

Vad kan man förvänta sig?

Den som lyssnar på Pascal och Johannes kan förvänta sig uppriktiga samtal och få unika perspektiv på rad olika aktuella ämnen. Exempelvis är både Pascal och Johannes föräldrar till små barn vilket gör att de kan dela sina olika perspektiv och tankar på dagens föräldraskap. Eftersom de båda är relativt kända har de inblick i en annan värld än gemene man.

De kan därför leverera ett intressant innehåll med nya infallsvinklar. Pascal slog igenom med sin bok Patrioterna som blev en stor succé. Johannes är också en känd författare och har släppt två böcker. Pascal och Johannes har även skrivit en bok tillsammans. I samband med att podden startades släppte de även sin andra bok.

Lyssna på på podden