Podden Wahlgren & Wistam

Podden “Wahlgren & Wistam” lanserades år 2015. Ett poddavsnitt är runt 1 timme långt och det släpps ett nytt avsnitt varje söndag. Podden handlar egentligen om det mesta man kan prata om, livspussel, ex-män, barnuppfostran, sex, kärlek och mycket mer. Detta kombineras givetvis med Pernillas hybris och en skvätt humor. Både Walgren och Wistam är dock öppna för förslag och man får gärna vara med att påverka podden och de ämnen som komma skall.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är en berömd sångerska, programledare, bloggerska och skådespelerska. Hon är år 1967 i storstaden Stockholm och har under sitt liv haft en hisnande karriär. Hon är mest känd för TV-programmet “Wahlgrens värld”, där även två av hennes barn, Bianca och Benjamin medverkar. I programmet får man ta del av familjens vardag och vad för upptåg de har att erbjuda.

Sofia Wistam

Sofia Wistam är en kvinna som är född år 1966, också i storstaden Stockholm. Sofia är en känd programledare, som lett bland annat programmen “Sofias änglar”, “Fångarna på fortet”, “Mammagalan”, samt “Naked Attraction Sverige”. Hon har också medverkat i några dokumentärer. Sofia är också en designer, en influencer, samt fotograf. Hon designar bland annat smycken, som hon började med år 2018. Hon driver firman med maken Magnus Wistam. Smyckena designas under varumärkesnamnet “Sofia Wistam”.

En välkänd podd i Sverige

Sofias och Pernillas podd är känd över hela Sverige och är en av Sveriges mest lyssnade poddar. År 2015 blev podden också tilldelad priset, “stora radiopriset”, som årets podd. Förutom Pernilla och Sofia själva kan även Sofias ena son, Kid Eriksson medverka i podden emellanåt. Båda två kontrar lyssnarna med sina egna livshistorier och kommer även med värdefulla tips och råd. Enligt Pernilla är mat också en del av livet och därför kommer hon med tips på enkla och goda maträtter. Det är en glamourös podd om vardagens alla måsten, men också om alla vardagsbegär, blandat med humor och tips.

Livsfrågor med humorinslag

Alla har nog frågor om livet och har säkert gått igenom en del. Det finns säkerligen människor som också kommer gå igenom en del i livet i framtiden. Med Pernillas och Sofias podd diskuteras många livsfrågor. Detta görs dock med humor, något som väldigt många uppskattar. Går man igenom något tragiskt i livet kan det vara skönt att blanda in lite humor även om det är trist. Att göra podden lite roligare innebär att det inte behöver vara så dystert, men också att den lockar till sig alla möjliga typer av målgrupper.

Lyssna på podden