Fördomspodden

Fördomspodden är en podcast som går under kategorin personliga berättelser. Podcasten leds av Emil Person och som namnet på podcasten förtäljer utgår Emil från fördomar när han i podcasten intervjuar sina gäster. Den produceras av Perfect Day Media.

Några exempel på gäster som har gästat fördomspodden är Magdalena Andersson, Dregen, Erik Haag, Brita Zackari, Steffo Törnquist, Carolina Gynning, Tony Irving, Marianne Mörck, Keyyo, Anis Don Demina och Zara Larsson. Med andra ord har podden en rejäl bredd vad gäller gäster då både komiker, programledare, artister och politiker har gästat och fått besvara folks fördomar om dem.

Omdöme av fördomspodden

Podcasten är både unik och intressant. Emil är en riktigt duktig intervjuare och även fast många fördomar kan vara svåra att bemöta så lyckas han få till en bra stämning och samtal i podden som gör att gästerna känner sig bekväma vilket är av största vikt när det kommer till en sån här typ av podd.

Förutom att podcasten är intressant att lyssna på och man får svar kring de fördomar man kanske själv har om den kända personen som intervjuas så är den också väldigt rolig. En nackdel med podden är att några av avsnitten är lite för långa då de kan överskrida en timme.

Lyssna på podden