Pratkoma podden

“Pratkoma” är en podcast som handlar om olika ämnen och diskussioner mellan vännerna Johan och Emma. Podcasten är uppbyggd kring deras spontana samtal där de delar med sig av sina åsikter och erfarenheter inom olika ämnen såsom livsstil, kultur, samhällsfrågor och mycket mer.

Vad är bra med Pratkoma podden

Det som jag tycker är bra med “Pratkoma” är att det är en avslappnad och lättsam podcast där lyssnarna kan ta del av ärliga och autentiska samtal mellan två vänner. Johan och Emma har en bra dynamik och är bra på att lyssna på varandra, vilket leder till intressanta diskussioner och perspektiv. Dessutom har de ofta gäster med olika bakgrunder och erfarenheter som ger en extra dimension till podden.

Det som kan vara en nackdel med “Pratkoma” är att det ibland kan vara lite rörigt och osammanhängande när samtalet hoppar mellan olika ämnen. Ibland kan det vara svårt att hänga med i diskussionerna om man inte är insatt i ämnena de pratar om. Dock är det också en del av charmen med podcasten och det är en bra idé att välja avsnitt baserat på ens egna intressen.

Sammanfattningsvis är “Pratkoma” en bra podcast för den som vill lyssna på avslappnade och ärliga samtal om olika ämnen. Johan och Emma har en bra dynamik och är duktiga på att lyssna på varandra, vilket leder till intressanta diskussioner.

Lyssna på podden