Kafferepet

Podden Kafferepet är en humorpodd som består av komikertrion Nisse Hallberg, Johanna Hurtig Wallgren och Albin Zorman Olsson. Ett nytt avsnitt av Kafferepet kommer varje fredag. Varje avsnitt levererar underhållande skvaller och skrönor från hela Sverige.

Lyssnarna skickar varje vecka in sina bästa skvaller och historier som sedan Nisse, Johanna och Albin läser upp. Det kan även levereras ett och annat fräckt skämt. Om du har en historia som du önskar ska bli uppläst i Kafferepet ska du skicka in den omgående. Podden avslutas varje vecka med att de väljer ut en vinnande historia som sedan är ämnad att spridas vidare som en slags vandringssägen.

Kafferepet är en podd som kan bidra till många skratt och konceptet för podden fungerar väldigt bra. Nisse, Johanna och Albin har genuint roligt i podden, vilket lyser igenom på ett positivt sätt. Tonen är vardaglig och stilen på podden är avslappnad, vilket den vinner mycket på.

Podden är fenomenal underhållning och du som lyssnar kan vara beredd på skrattfest. Det är lätt att bli meddragen i podden när de som är med i den själva skrattar hysteriskt. Kafferepet är en podd som på det stora hela går att sammanfatta som högklassig förströelse. Du kan hitta Kafferepet i de flesta poddappar.

Lyssna på podden