Presentation av podden “Krimrummet”

“Krimrummet” är en spännande och lärorik podcast som fokuserar på verkliga brott och brottsutredningar. Podden leds av två erfarna kriminaljournalister, Johanna Bäckström Lerneby och Lina Makboul som tar lyssnarna med på en resa in i kriminella handlingar och polisutredningar.

Podden belyser både stora och små brott, och gästas ofta av experter inom rättsväsendet som ger en inblick i hur brottsutredningar går till. Johanna och Lina är skickliga på att presentera informationen på ett lättförståeligt sätt och lyssnarna får en god inblick i hur polisens arbete ser ut.

Vad vi älskar med podden

Det som är bra med “Krimrummet” är dess höga kvalitet och produktion. Ljudkvaliteten är hög och gästerna är väl valda och ger intressanta insikter i brottsutredningar. Johanna och Lina är också skickliga på att skapa en spännande och engagerande berättelse kring varje fall.

Mindre bra

En nackdel med “Krimrummet” kan vara att podden kan kännas lite långsam och utdragen i vissa avsnitt. Även om informationen är intressant så kan det ibland ta lite tid att komma fram till själva poängen i avsnitten.

Sammanfattningsvis är “Krimrummet” en bra podcast för den som är intresserad av verkliga brott och brottsutredningar. Johanna och Lina är skickliga kriminaljournalister som ger intressanta insikter i rättsväsendet och deras höga produktionsvärde gör podcasten till en njutbar upplevelse.

Lyssna på podcasten “krimrummet”