Hockeypoddar

Hockey är en av de mest populära sporterna i Sverige och varje säsong följs sporten noga av tusentals fans runt om i landet. För de som vill fördjupa sig mer i sporten och få insikter från experter finns det en mängd olika hockey-poddar som finns tillgängliga online. Nedan följer några av de bästa hockey-poddarna i Sverige enligt iTunes.

Topp 10 lista över hockeypoddar

  1. Hockeymorgon
  2. Femtefemman
  3. Rinkside
  4. Släpp Sargen
  5. VF Hockey
  6. Krysset Brinner
  7. SvenskaFans NHL-podcast
  8. 32 Thoughts: The Podcast
  9. Veckans NHL
  10. Domustrappan

5 hockeypoddar vi själva lyssnar på

NHL-timmen

NHL-timmen är en av de mest populära hockey-poddarna i Sverige. Programledarna Björn Oldéen, Johan Rylander och Robin Olausson pratar om NHL, svensk hockey och allt däremellan. De diskuterar de senaste händelserna inom ligan, analyserar matcher och ger sin syn på olika spelare och tränare. Poddens popularitet beror på den höga kvaliteten på innehållet och programledarnas kunnande.

Hockeybibeln

Hockeybibeln är en annan mycket populär hockey-podd i Sverige. Poddens programledare, Johan Svensson och Magnus Nyström, diskuterar allt från SHL till NHL och allt däremellan. De bjuder in gäster som är experter inom hockey och som ger sin syn på den senaste utvecklingen inom sporten. Poddens popularitet beror på det höga kunnandet hos programledarna och de intressanta diskussionerna som skapas i varje avsnitt.

Radiosportens ishockey

Radiosportens ishockey är en av de mest respekterade hockey-poddarna i Sverige. Programledarna intervjuar spelare och tränare från SHL och andra ligor runt om i världen. Poddens popularitet beror på det höga kunnandet hos programledarna och deras förmåga att skapa intressanta diskussioner med gästerna.

Puckat

Puckat är en podcast som handlar om allt inom hockeyvärlden, från SHL till NHL. Programledarna Gustav Lindström och Anders Forsberg bjuder in gäster som är experter inom sporten och som ger sin syn på utvecklingen inom ligan. Poddens popularitet beror på programledarnas kunnande och deras förmåga att skapa intressanta diskussioner i varje avsnitt.

Hockeypuls

Hockeypuls är en annan mycket populär hockey-podd i Sverige. Programledarna, Magnus Wahlman och Kristoffer Bergström, diskuterar allt inom hockeyvärlden, från SHL till NHL. De bjuder in gäster som ger sin syn på utvecklingen inom sporten och de senaste händelserna inom ligan. Poddens popularitet beror på programledarnas kunnande och deras förmåga att skapa intressanta diskussioner i varje avsnitt.

SvenskaFans Hockey

SvenskaFans Hockey är en av de mest omfattande hockey-poddarna i Sverige. Programledarna, Magnus Svensson och Oskar Unosson, diskuterar allt inom hockeyvärlden och ger sin syn på utvecklingen inom ligan. De tar också upp frågor som rör fansen och deras syn på sporten. Poddens popularitet beror på programledarnas engagemang och deras förmåga att hålla lyssnarna uppdaterade om det senaste inom hockeyvärlden.

Hockeyfeber

Hockeyfeber är en podcast som drivs av hockeybloggen med samma namn. Programledarna, Jens Öhman och Henrik Lundqvist, diskuterar allt inom hockeyvärlden, från SHL till NHL. De ger också sina egna analyser och synpunkter på händelserna inom ligan. Poddens popularitet beror på programledarnas kunnande och deras passion för sporten.